09-03-2014

Bornholm

Var på weekend tur til Bornholm, hvor det også blev til en del fiskeri. Fiskede på pladserne nær Rønne og var ved Salene Bugt, Hvide Odde, Lufthavnen, Sorthat og Levka. Meget lækre pladser, hvor man hele tiden har fornemmelsen af, at om lidt så sidder den store der. Men også et krævende fiskeri, da men helst skal opsøge pladser med sidevind og gang i vandet, og bølgerne bliver altså en del større, end når jeg går og hygger mig i fjordene. Læg dertil et særdeles krævende vadeterræn og sten så glatte som brun sæbe, så har du indbegrebet af en god bornholmerplads. Havde kontakt med fisk ved Lufthavnen, hvor jeg have en nedgænger (slips) på ca. 60 cm, som røg af helt inde samt et hug. Derudover fik jeg ved Hvide Odde en blank undermåler samt en mistet målsfisk. Som altid når man fisker nye vande, skal der arbejdes for fiskene, men det lykkedes mig at få min første bornholmerørred i hånden. Sjovt at det var her, det hele startede for 44 år siden, men har stort set ikke fisket der siden før nu.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden