24-02-2014

Isefjorden rundt

Har fisket både i den sydlige, midterste og nordlige del af Isefjorden og havde kontakt med fisk alle steder. Dog ikke mange, og det var målsfisk og undermålere, men fik testet min nye Zpey stang og udover den kaster forrygende, er den dejlig at gå med og skåner skulderen. Fisken på billedet blev taget på rørflue med L-rig, men efter min mening får man mere forfangskludder end med tradiotionelle fluer. Vandet er omkring 3½ grad, hvor det er varmest.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden