17-02-2014

Endelig fisk

Var på en morgentur i den sydlige del af Isefjorden. Startede med at affiske et langt stræk uden kontakt. Målte vandet til 2,1 grader. Rykkede til en anden bugt, hvor vinden stod mere på, så det solopvarmede vand blev inde. Her målte jeg 3,2 grander. Måtte kaste baglæns og på langs af kysten, men havde ret hurtigt et hug og kort efter mistede jeg en pæn fisk helt inde. Alt kontakt på KJM Worm. Måtte desværre på arbejde men på tilbagevejen så jeg en spinnefisker, som havde fået en blank på 2½ kg. Efter endt arbejde var jeg tilbage på pladsen, hvor de andre fiskere fortalte, at der havde været godt med fisk over middag. Vandet var nu 3,6 grader. Havde ret hurigt kontakt og havde på et tidspukt hug i hver kast, indtil en god fisk tog min pattegris. Den gav en rigtig god fight, og selvom den var 59 cm lod jeg den gå igen, da jeg synes den manglede lidt huld. Fik desuden en undermåler og havde et par hug. Fiskeriet døde, da solen forsvandt og havde ikke mere kontakt, selvom jeg fiskede, til det blev mørkt med KJM Worm.

Keld Juul

Kommentarer

Keld Juul

18.02.2014 16:46

Hej Lars. Tak for de fine ord og i lige måde. Du havde jo selv godt gang i den i weekenden, som jeg har set på din fine blog og tillykke med 2 års dagen

Og ja ses derude...

Lars Juel Hansen

Hej Keld

Tillykke med den blanke havbasse fra fjorden

17.02.2014 22:22

Det er en flot blog du har fået sat sammen. Jeg gælder mig til at følge dig fisketurer/eventyr på bloggen

Vi ses derude...

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden