16-02-2014

Nulture

Har fisket med arme og ben og både været i Isefjorden og på Nordkysten, men har ikke kunne ramme fiskene. Der var en del ude men så ingen, som fangede noget. Der er som altid ingen regler i vinterfiskeri udover at være der, hvor fiskene er. Der er ellers forsat gode meldinger fra Nordkysten, mens der er lidt mere stille fra fjordene. Stevns skulle efter sigende også fiske godt lige nu. Det er både aften- og morgenfiskeriet, som har givet resultat. Vandet er mellem 2 og 3 grader og koldest i fjordene.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden