07-02-2014

Nordkysten

Fiskede øst for Hundested på en for mig ny plads. Lækker bund med revler og store mørke områder forholdsvis tæt på land. Let at vade, da man mest går på sandbund. Havde dog ingen kontakt, og der var heller ikke meget liv på lavt vand. Vandtemperaturen er også kun omkring 2 grader. Man skal være opmærksom på, at adgangsforholdene på Nordkysten er ændret meget efter stormen, da mange af trapperne mangler og endnu ikke er blevet lavet.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden